Producten

GO BEYOND REPAIR with Kera Restore.

Kera restore, de nieuwe lijn van indola, is ontwikkeld om het meest beschadigde haar direct te transformeren.

Er is niets uitdagender dan haar dat te dun of ernstig beschadigd en geneigd is om te breken. Daarom gaat Indola’s nieuwe geheime wapen in de strijd om gezond haar verder dan alleen herstel. Deze speciale formule transformeert in een oogwenk zelfs het ernstig beschadigde haar.

Na slechts één behandeling met Kera Restore is het haar 100% hersteld en versterkt.

Hoe werkt het?
Nieuwe Kera Restore’s krachtig Micro Keratin Complex met vloeibare keratine (de bouwstenen van het haar) dringt diep door in alle haarlagen. Het corrigeert de eigen celstructuur van het haar binnenin de Cortex en versterkt zelfs de meest chemisch beschadigde en dunne haren. Het haar is weer hersteld in een optimale conditie – jeugdig, sterk en veerkrachtig.
Permanent Caring Color - When smart colour meets perfection.
Mooi, levendig en voedend. Indola Permanent Caring Color zorgt voor een permanent kleurresultaat terwijl het haar tegelijkertijd verzorgd word.
 
Indola Innova – 100% Bottled Smartness.

 

Indola Innova Hydrate Shampoo - Reinigt en hydrateert uitgedroogd haar en verbeterd de doorkambaarheid.


Indola innova Color Shampoo– Bied langdurige bescherming van kleur en haarstructuur. Zelfs na 30 wasbeurten blijft 90% van de originele kleurintensiteit behouden.             

 


Indola Innova Thermal Protector Setting– een vloeibaar beschermingssysteem wat helpt het  haar te beschermen, hydrateren en verzachten en laat glanzen tijdens het stylen tot 220 graden.Indola Innova Strong Gel Texture – zorgt voor een langdurige versteviging zonder productresten. De gel beschermt het haar tegen uitdroging.
 
Openingstijden   Contact
Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 08.30 - 16.00
 

Severenplein 23
6225AZ Maastricht

Tel: 043-3638072